A doua campanie de informare publică a tinerilor din județul Covasna

S.C GOSPODÄ‚RIE COMUNALÄ‚ S.A a organizat în perioada 21-24 octombrie 2013 concursul de machete cu tema APA ESTE VIAŢĂ! la care au fost invitați sã participe toți elevii claselor a IX a de la liceele și colegiile din județul Covasna.

Machetele au fost realizate de elevii claselor a IX a prin utilizarea unor materiale din hârtie/carton, plastic, material textil, sticlă, metal, etc.

Premierea s-a organizat în data de 24 octombrie 2013, la sala de conferințe a Incubatorului de Afaceri din Sfântu Gheorghe, începând cu ora 12.30 .

În sala de premiere au fost expuse machetele realizate de elevi, iar în cadrul unei ceremonii festive s-au acordat premii pentru lucrările clasate pe locurile I, II și III. De asemenea, au fost acordate si 2 mentiuni.

Scopul celei de a doua campanii de informare organizata pentru tinerii din judetul Covasna a fost cel conștientizare asupra importanței apei pentru viață, asupra responsabilității pe care o avem cu toții pentru protecția mediului înconjurător, în general și a surselor de apă, în special, știind ca apa este o resursă limitată.

Vizitatori Site: