A Kovászna megyei fiataloknak szervezett második tájékoztató kampány

2013. október 21. és 24. között a KÖZÜZEMEK Rt. (S. C. Gospodărie Comunală S. A.) szervezésében került sor a Kovászna megyei líceumok és kollégiumok IX. osztályos tanulói számára A VíZ ÉLET! témában meghirdetett makettversenyre.

A maketteket a IX. osztályos tanulók különböző anyagokból ” papír/karton, müanyag, textilanyag, üveg, fém stb. ” készítették el.

A díjazási ünnepségre 2013. november 24-én 12.30 óra kezdettel a sepsiszentgyörgyi Inkubátorház konferenciatermében került sor. A teremben kiállították a tanulók által elkészített maketteket, és a díjátadó ünnepség keretében az I., II. és III. helyezettnek átadták nyereményeiket, két tanulót pedig dicséretben részesítettek.

A Kovászna megyei fiataloknak szervezett második tájékoztató kampány célja az volt, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a víznek az életben játszott szerepére és fontosságára, arra, hogy a környezetvédelem mindannyiunk felelőssége, különösen a vízlelőhelyek védelme, hiszen tudjuk, hogy a víz véges mennyiségben rendelkezésünkre álló kincs.

Vizitatori Site: