Intalnire cu publicul intern

În data de 4 decembrie 2013, începând cu ora 11.00, la sala de conferințe a Hotelului Atrium din orașul Târgu Secuiesc a avut loc sesiunea de informare pentru publicul intern al SC GOSPODARIE COMUNALA SA aferenta anului 2013.

Acesta sesiune dedicata publicului intern al SC GOSPODARIE COMUNALA SA a fost organizata în cadrul campaniei de promovare a proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apăși apă uzatăîn județul Covasna, proiect co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune.

La acest eveniment au fost prezenti peste 65 de angajtati ai beneficiarului. Scopul acestei sesiuni a fost acela de prezentare a progresului lucrarilor din Proiect, stiut fiind faptul ca angajatii pot fi transmitatori de informatii, diseminând informatia la nivelul comunitatii locale. Personalul propriu al operatorului este de fapt, purtatorul de imagine al acestuia si cu cât perceptia acestuia fata de proiectele companiei este mai favorabila, cu atât mesajul transmis va fi pozitiv.

În cadrul acestui eveniment au fost distribuite participantilor materialele informative și obiectele promoționale pregătite pentru promovarea proiectului și au fost afișate la locul desfășurării evenimentului bannerele roll up și afișele de promovare.

Vizitatori Site: