Ziua Porților Deschise la Statia de Apa din Sf. Gheorghe

In data de 13 iunie 2014 a avut loc evenimentul Ziua Porților Deschise organizat  de  Gospodarie Comunala S.A. la Stația de Tratare a  Apei din Sf.Gheorghe.

La eveniment au participat in jur de 110 persoane, majoritatea liceeni din Municipiul Sf.Gheorghe. Tinerii prezenti la eveniment s-au aratat interesati de noile investitii care se finanteaza prin Proiectul Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Covasna, acestia punând o serie de întrebări organizatorilor.

În cadrul acestui eveniment au fost distribuite materialele informative pregătite pentru promovarea proiectului (calendare, pliante, fluturasi, blocknotes-uri, pixuri, sepci, tricouri, pungi, umbrele, etc). Au fost lipite afise pentru promovarea proiectului la intrarea in sediul Statiei de Apa.

Evenimentul s-a desfasurat in intervalul orar 10-14, iar grupurile prezente au fost insotite pe tot parcursul traseului de vizitare de personalul specializat al Statiei de Apa care a prezentat principalele procese care au loc in incinta si noile investitii care se fac prin acest proiect.

Vizitatori Site: