Comunicat de presa : Ziua Porților Deschise la Gospodărie Comunală S.A. pentru promovarea proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna

Ziua Porților Deschise la Gospodărie Comunală S.A.

pentru promovarea proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna

 

 

Vineri, 13 iunie 2014, Gospodărie Comunală S.A. va organiza evenimentul de informare publică Ziua Porților Deschise la Stația de tratare a apei din Sf. Gheorghe (str.Lunca Oltului  FN).

Evenimentul face parte din campania de informare publică pentru promovarea proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna, proiect co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune.Proiectul se derulează pe o perioadă de 45 de luni și are o valoare totală de 332.328.974 lei, din care 282.479.626 lei reprezintă contribuția nerambursabilă a Uniunii Europene prin Fondul de Coeziune.

Oricine dorește este invitat să participe la vizitarea stației de tratare  a apei, în intervalul orar 10-14. Personalul de specialitate al Gospodărie Comunală S.A vă va însoți pe întreg parcursul vizitei și vă va prezenta principalele aspecte ale procesului de tratare a apei, răspunzând totodată și întrebărilor adresa de cei interesați.

Fiecare vizită nu va dura mai mult de 30 minute, grupurile de 20-30 persoane urmând să fie preluate de organizatori de la poarta instituției.

Intrarea este liberă, nu se percepe taxă de vizitare.

Pentru toti cei prezenți la eveniment, organizatorii au pregătit un set complet de materiale informative și promoționale (pliante, fluturași, mape, blocknotes-uri, pixuri, tricouri, șepci, umbrele, etc).

Proiect cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune

Informații suplimentare despre acest eveniment, se pot obține de la dra Gyurka Beáta, Specialist PR, tel: 0726 368 367, e-mail: gyurka.beata@apacov.ro.

Vizitatori Site: