Sajtóközlemény Nyitott Kapuk Napja a Közüzemek Rt. (Gospodărie Comunală S. A.) rendezésében a Kovászna megye víz- és szennyvízrendszereinek korszerüsítése és bővítése projekt népszerüsítése érdekében

 

Nyitott Kapuk Napja a Közüzemek Rt. (Gospodărie Comunală S. A.)

 rendezésében a Kovászna megye víz- és szennyvízrendszereinek

korszerüsítése és bővítése projekt népszerüsítése érdekében

 

 

2014. június 13-án, pénteken, a Közüzemek Rt. (Gospodărie Comunală S. A.) Nyilt Napot szervez a sepsiszentgyörgyi vízkezelő állomáson (Oltmező utca).

A rendezvény a Kovászna megye víz- és szennyvízrendszereinek korszerüsítése és bővítése címü, az Európai Unió által a Kohéziós Alapból társfinanszírozott projekt lakossági információs kampányának része. A 45 hónap futamidejü projekt összköltségvetése 332 328 974 lej, amelyből 265 863 179 lej az Európai Unió Kohéziós Alapjából származó vissza nem térítendő támogatás.

Bárki, aki meg szeretné látogatni a sepsiszentgyörgyi vízkezelő állomást, szívesen látott vendég 10 és 14 óra között. A Közüzemek Rt. szakemberei a látogatás során végigkísérik a vendégeket a telepen, és bemutatják a vízkezelés folyamatának főbb lépeseit, ugyanakkor válaszolnak az érdeklődők kérdéseire is.

Az egyes látogatások időtartama nem haladja meg az 30 percet, a 20″30 főből álló csoportokat a szervezők az intézmény kapujában várják.

A látogatás díjtalan.

A szervezők minden résztvevő számára a tájékoztató és népszerüsítő anyagok (szórólapok, nyomtatványok, mappák, jegyzetfüzetek, golyóstollak, trikók, sapkák, esernyők) teljes készletét készítették elő.

 

Az Európai Unió Kohéziós Alapjából társfinanszírozott projekt

A rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért kérjük, forduljanak Gyurka Beáta PR-felelőshöz, tel: 0726 368 367, e-mail: gyurka.beata@apacov.ro.

Vizitatori Site: