Comunicat de presă APA ESTE VIAȚĂ! Concurs organizat în cadrul campaniei de informare publică desfășurată pentru promovarea proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna

                         

 

APA ESTE VIAȚĂ! Concurs organizat în cadrul campaniei de informare publică desfășurată pentru promovarea proiectului

Extinderea și modernizarea sistemelor de apă

 și apă uzată în județul Covasna

 

În data de 24 octombrie 2013, va avea loc la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe ceremonia de premiere a elevilor participanti la concursul de machete cu tema Apa este viață, concurs organizat de S.C Gospodărie Comunală S.A.

Evenimentul va începe la ora 12.30 când se vor premia cele mai reușite lucrări realizate de elevii claselor a IX a din liceele și colegiile județului Covasna.

Acest concurs este organizat în cadrul celei de a doua campanii de promovare a proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna, proiect co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune. Proiectul se derulează pe o perioadă de 45 de luni și are o valoare totală de 332.328.974 lei, din care 282.479.626 lei reprezintă contribuția nerambursabilă a Uniunii Europene prin Fondul de Coeziune.

Scopul acestei campanii este cel de informare și conștientizare a tinerilor asupra existenței acestui proiect în județul lor. Prin lucrările realizate, elevii vor prezenta vizual importanța apei pentru viață, necesitatea protejării mediului înconjurător și a surselor de apă.

La acest eveniment sunt așteptați să participe elevii claselor a IX a de la liceele/colegiile din județul Covasna, alături de cadrele didactice care doresc să le fie aproape la momentul premierii celor mai bune lucrări.

Premierea se va face de reprezentanții Gospodărie Comunală S.A, fiecare participant fiind recompensat pentru efortul depus cu obiecte promoționale (tricouri, șepci, pixuri, calendare, umbrele, etc) și materiale informative pentru promovarea proiectului, iar premianții se vor bucura, în plus, de premii surpriză din partea organizatorilor.

Pentru informatii suplimentare despre acest eveniment, vă rugăm să vă adresați drei Beáta Gyurka ” Responsabil comunicare – la nr. de telefon 0267-351390, fax: 0267-351391 email: gyurka.beata@apacov.ro.

Vizitatori Site: