Sajtóközlemény A VíZ ÉLET! Kovászna megye víz- és szennyvízrendszereinek korszerüsítése és bővítése címü projekt népszerüsítését szolgáló kampány keretén belül szervezett verseny

2013. október 24-én a sepsiszentgyörgyi Inkubátorházban kerül sor a Közüzemek Rt. (S. C. Gospodărie Comunală S. A.) által A VíZ ÉLET! témával meghirdetett rajz- és esszéversenyen résztvevő tanulók díjazási ünnepségére.

Az esemény, amelynek során a Kovászna megyei líceumok/kollégiumok IX. osztályos tanulói által készített, legsikerültebb munkák díjazására kerül sor, 12,30 órakor kezdődik.

A verseny a Kovászna megye víz- és szennyvízrendszereinek korszerüsítése és bővítése címü, az Európai Unió Kohéziós Alapjából társfinanszírozott projekt népszerüsítését szolgáló kampány keretén belül zajlik. A 45 hónap futamidejü projekt összköltségvetése 332 328 974 lej, amelyből 282 479 626 lej az Európai Unió Kohéziós Alapjából származó vissza nem térítendő támogatás.

A kampány célja a fiatalok informálása és a projekt létezéséről való tudatosítása. Az elkészített munkákkal a tanulók vizuálisan fogják szemléltetni a víz szerepét az életben, valamint a környezet és a vízforrások védelmének szükségességét.

Az eseményre elvárjuk a Kovászna megyei líceumok/kollégiumok IX. osztályos tanulóit, valamint azon tanügyi káderek részvételét, akik a tanulókkal együtt szeretnének örülni a legjobb munkák díjazásakor.

A díjakat a Közüzemek Rt. képviselői adják át. Erőfeszítéséért minden résztvevő promóciós termékekből (trikók, sapkák, golyóstollak, naptárok, esernyők stb.), valamint a projektet népszerüsítő tájékoztató kiadványokból álló jutalomban részesül, emellett a szervezők meglepetés díjakat is osztanak ki a nyertesek között.

Az eseménnyel kapcsolatos bővebb információkért kérjük, forduljanak Gyurka Beáta kommunikációfelelőshöz ” telefon: 0267-351390, fax: 0267-351391, email: gyurka.beata@apacov.ro.

Vizitatori Site: