Evenimente

Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna

Proiectul Extinderea și modernizarea sistemelor de apa și apă uzată in județul Covasna urmăreste dezvoltarea și reabilitarea la nivel regional a infrastructurii de apă și canalizare.

Campanie de informare pentru agricultori asupra posibilității de utilizare a nămolului în agricultură

În data de 21 noiembrie 2012, începând cu ora 10, a avut loc la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe prima conferință de informare publică care are ca temă posibilitatea utilizării nămolului tratat de la stațiile de epurare în agricultură/silvicultură.

Concurs de eseuri

Pentru cea de a doua categorie de tineri, s-a organizat un concurs de eseuri având ca temă importanța apei pentru viața și sănătatea oamenilor, importanța protejării mediului și în special a surselor de apă, reducerea poluării apei și economisirea acesteia, fiind o resursă naturală limitată.

Concurs de desene

Desenele realizate de copiii claselor I-IV au fost depuse la sediul SC GOSPODÄ‚RIE COMUNALÄ‚ SA în perioada 26-28 noiembrie 2012. Numărul desenelor primite în cele 2 zile a ajuns la 466.

Concurs organizat pentru copii

In data de 29 noiembrie 2012, începând cu ora 11, a avut loc la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe prima campanie de conștientizare în școli pentru informarea tinerilor cu privire la importanța economisirii apei și importanța proiectului pentru optimizarea calității serviciilor oferite.

Ziua Porților Deschise la Gospodarie Comunală S.A

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Gospodarie Comunală S.A a organizat, în data de 22 martie 2013, mai multe evenimente de informare publică desfășurate în paralel.

A doua campanie de informare a agricultorilor privind posibilitatea utilizării nămolului de la stațiile de epurare în agricultură

În data de 5 iunie 2013 a avut loc cea de a doua conferință având ca temă utilizarea nămolului de la stațiile de epurare în agricultură/silvicultură.

A doua campanie de informare publică a tinerilor din județul Covasna

S.C GOSPODÄ‚RIE COMUNALÄ‚ S.A a organizat în perioada 21-24 octombrie 2013 concursul de machete cu tema APA ESTE VIAŢĂ! la care au fost invitați sã participe toți elevii claselor a IX a de la liceele și colegiile din județul Covasna.

Intalnire cu publicul intern

În data de 4 decembrie 2013, începând cu ora 11.00, la sala de conferințe a Hotelului Atrium din orașul Târgu Secuiesc a avut loc sesiunea de informare pentru publicul intern al SC GOSPODARIE COMUNALA SA aferenta anului 2013.

Ziua Mondiala a Apei

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, S.C. Gospodarie Comunală S.A a organizat, în data de 21 martie 2014, mai multe evenimente de informare desfășurate în paralel.

Ziua Porților Deschise la Statia de Apa din Sf. Gheorghe

In data de 13 iunie 2014 a avut loc evenimentul Ziua Porților Deschise organizat de Gospodarie Comunala S.A. la Stația de Tratare a Apei din Sf.Gheorghe.

Persă

Ziua Porților Deschise la Gospodărie Comunală S.A. pentru promovarea proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna

Vineri, 13 iunie 2014, Gospodărie Comunală S.A. va organiza evenimentul de informare publică Ziua Porților Deschise la Stația de tratare a apei din Sf. Gheorghe (str.Lunca Oltului FN).

APA ESTE VIAȚĂ‚! Concurs organizat în cadrul campaniei de informare publică desfășurată pentru promovarea proiectului Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna

În data de 24 octombrie 2013, va avea loc la Incubatorul de Afaceri din Sfântu Gheorghe ceremonia de premiere a elevilor participanti la concursul de machete cu tema Apa este viață, concurs organizat de S.C Gospodărie Comunală S.A.

Extinderea și modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în județul Covasna

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de UNIUNEA EUROPEANA, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a UNIUNII EUROPENE sau a GUVERNULUI ROMANIEI.